Makkee

Palvelut

Kauppaa SoMesta? Kauppaa SoMesta? Kauppaa hakukoneista? Kauppaa hakukoneista? verkkokaupan kehitys? verkkokaupan kehitys? Kauppaa s-postimarkkinoinnilla? Kauppaa s-postimarkkinoinnilla? Sisällöntuotanto Sisällöntuotanto Tuotekuvasi myyviä? Tuotekuvasi myyviä?

Kauppaa SoMesta?

Miltei jokaisen suomalaisen kuluttajan löytää Facebookista, Twitterista, LinkedIn:stä, Pinterestistä ja monesta muusta eri some-kanavasta. Miten nämä kuluttajat tavoitetaan? Entä miten saadaan heidät ostamaan juuri sinun tuotteitasi? Tehokkaalla some-markkinoinnilla voi päästä erinomaisiin tuloksiin! Tämä vaatii markkinoinnin suuntaamista oikealle kohderyhmälle, tulosten seuraamista ja jatkuvaa kehitystä. Some-markkinoinnin eri työkalujen avulla voidaan tehokkaasti välittää yrityksen markkinointiviestiä kuluttajille, ja tulokset heijastuvat suoraan myyntiin. Tärkeintä on yhdessä määritellä some-markkinoinnin tavoitteet ja jatkuvasti seurata tulosten kehittymistä.

Olemme saaneet Facebookin kautta myyntiä asiakkaallemme yli 1 000.000€

Soita, niin kerron lisää

Kauppaa hakukoneista?

Hakusanamainontaa toteutamme Googlessa ja Bingissä. Asiakkaamme verkkokaupan mainos näkyy silloin, kun ihmiset hakevat Googlesta tuotteita, ja asiakkaamme maksaa vain silloin, kun he käyvät verkkokaupassasi.

Hakukonemainonta on maksettua näkyvyyttä hakukoneiden hakutulosten yhteydessä. Googlen hakukoneen asema maailman suosituimpana hakukoneena tekee siitä myös merkittävimmän hakukonemainonnan kanavan, ja Google AdWords on jo pitkään ollut verkkomainonnan suurin järjestelmä. Googlen lisäksi voit sijoittaa hakusanamainoksiasi myös Yahoo- ja Bing-hakukoneiden hakutulosten yhteyteen.

Soita, niin kerron lisää

verkkokaupan kehitys?

Taipuuko verkkokauppasi mobiililaitteille? Onko käytettävyys selkeä? Onko asiakaspalvelulla on käytössään erilaisia yhteydenottokanavia ja niiden aukioloajat on esitetty selkeästi? Tuotekuvat ovat laadukkaita jotta kuluttaja tietää tarkalleen mitä on ostamassa? Sisältöä riittävästi? Yhteystiedot ovat selkeästi esille ja tuotepalautus on tehty niin yksinkertaisesti ettei se ole kaupan synnyn esteenä?

Me voidaan olla tukena verkkokauppasi kehityksessä.

Soita, niin kerron lisää

Kauppaa s-postimarkkinoinnilla?

Sähköpostimarkkinoinnilla myyt lisää, muistat asiakkaita ja kasvatat asiakasuskollisuutta ja hoidat jälkimarkkinoinnin. 

Sähköpostimarkkinointi on meidän palvelusita kustannustehokkain keino lisätä myyntiä, kun sähköpostit kerätään oikealta kohderyhmältä. Se tuottaa enemmän ja tasaisemmin kuin esimerkiksi sosiaalisen median kampanjat. Mutta kun yhdistetään somen ja sähköpostimarkkinoinnin voimat on varma että tulosta tulee. 

Sähköposti myy erinomaisin tuloksin 

Soita, niin kerron lisää

Sisällöntuotanto

Verkkosivustosi sisältö kertoo brändisi tarinaa. Hyvä sisältö vastaa asiakkaiden kysymyksiin ennen kuin he edes ehtivät kysymystä ajatellakaan, tuo lisäarvoa ja ratkaisee ongelmia. Sisällöntuotannossa voidaan optimoida sekä sinun että asiakkaasi tarpeet - luoda informaatiota, joka kasvattaa brändisi arvoa ja aktivoi oikean kohderyhmän ostoksiin. Ajatuksella tehty sisältö vähentää tarvetta aktiiviselle asiakaspalvelulle, tukee myynnin prosesseja ja heijastuu mm. hakukonemainontaan.

Soita, niin kerron lisää

Tuotekuvasi myyviä?

Johan se on selvää ettei kukaan osta tavaraa netistä mikäli kuvasta ei saa kunnolla selvää. Mietitään että asiakkaan täytyy investoida 300€:a kelloon ja hän ei ole 100% varma onko kellon väri musta vai harmaa. Meiltä saat verkkokaupan kehityksen lisäksi myös paremmat kuvat kauppaasi.

Soita, niin kerron lisää

Ota yhteyttä

Onko mielessäsi projekti, jolle etsit Sitä Oikeaa toteuttajaa? Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Kuopio - Dimainostoimisto Makkee
Rantaraitti 11-13 a 3, 70820 Kuopio
Y-tunnus: 2730267-4

Timo Rissanen
Toimisto p. 045 8420926
timo@makkee.fi